Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش‌وپرورش گلستان با اشاره به اینکه برای مقابله با کرونا 2 میلیارد تومان اعتبار به مدارس گلستان تخصیص می‌یابد، گفت: از همه ظرفیت‌ها برای جبران عقب‌ماندگی تحصیلی دانش آموزان استفاده شود.

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، احسان گوهری‌راد گفت: تعطیل بودن مدارس کشور به معنای تعطیل بودن آموزش نیست و ما باید از تمام ظرفیت‌ها استفاده کنیم تا تعطیلی ناشی از کرونا خللی درروند آموزشی دانش آموزان وارد نکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای جبران عقب‌ماندگی تحصیلی دانش آموزان، آموزش‌های مکمل از شبکه آموزش رسانه ملی در حال برگزاری است و از خانواده‌ها می‌خواهیم زمان پخش این برنامه‌ها را به فرزندان خود اطلاع‌رسانی کنند.

گوهری راد گفت: با بررسی‌هایی که در سطح استان داشته‌ایم مشاهده نموده‌ایم که تعدادی از همکاران فرهنگی با استفاده از ظرفیت فضای مجازی، بادانش آموزان خود ارتباط گرفته و روند آموزشی را ادامه می‌دهند.

وی در خصوص اختصاص اعتبار 2 میلیارد تومانی به مدارس استان گفت: وزارت آموزش‌وپرورش۱۰۰میلیارد تومان برای امور بهداشتی و پیشگیری از کرونا برای استان‌ها در نظر گرفته که سهم گلستان دو میلیارد و۳۰۰میلیون تومان است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان گلستان با اشاره به اینکه همه مدارس استان تاکنون ضدعفونی و گندزدایی‌شده است، اظهار کرد: باهدف پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های حاد تنفسی، دوره آموزشی 8 ساعته برای کلیه فرهنگیان استان به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.

وی بابیان اینکه منابع و محتوای دوره آموزشی به شهرستان‌ها و مناطق ابلاغ و از طریق پورتال استان اطلاع‌رسانی شده است؛ اظهار داشت: آزمون هماهنگ این دوره آموزشی به‌صورت غیرحضوری 16 اسفندماه 98 برگزار می‌شود و فرهنگیان می‌توانند با مراجعه به سامانه جامع یادگیری و آموزش فرهنگیان به نشانی https://ltms.medu.ir نسبت به ثبت‌نام خود اقدام نمایند

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان گلستان مدارس کرونا میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۵۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: در طراحی سوالات امتحانات نهایی ارزشیابی از یادگیری مورد توجه است به طوری که دانش‌آموزان از حفظیات دور باشند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو محسن زارعی، معاون وزیر آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار داشت: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش وپرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

وی یادآور شد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یکباره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم. این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تاثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

زارعی یادآور شد: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • برگزاری ۴۳ دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود