Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-28@19:56:33 GMT

آمادگی جهادی فرهنگیان برای بازسازی مدارس سیل زده

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۲۴۲۶۹

آمادگی جهادی فرهنگیان برای بازسازی مدارس سیل زده

گروه های جهادی فرهنگیان برای بازسازی مدارس سیل زده اعلام آمادگی کردند که وزیر آموزش و پرورش هم از تامین زیر ساخت ها برای فعالیت این گروه های جهادی خبر داد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، با توجه به سیل اخیر در مناطق غربی، شمالی و جنوب غربی کشور بسیاری از مدارس دچار آسیب شده اند.ابتدا سیل مدارس استان گلستان را درگیر کرد که بیش از ۳۰۰ مدرسه آسیب دیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر آموزش و پرورش مبلغ 5 میلیارد تومان برای تعمیر و تجهیز سیستم‌های گرمایشی مدارس آسیب‌دیده مدارس استان گلستان که بیش از 300 مدرسه آن آسیب دیده اند تخصیص داده است.

 

در همین ارتباط، معاون عمرانی وزیر آموزش  وپرورش به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفته است که برای تعمیر و تجهیز مدارس گلستان به 26 میلیارد تومان نیاز داریم و در حال حاضر کانکس نیز جایگزین مدارس آسیب دیده شده است.

 

جدا از مدارس استان گلستان،  مدارس زیادی هم  در استان لرستان در بخش پلدختر و معمولان و همچنین در استان خوزستان بر اثر سیل آسیب دیده اند. وزارت آموزش و پرورش نیاز به اعتبارات و نیرو انسانی زیادی برای آماده سازی مدارس مناطق سیل زده دارد.

 

در همین رابطه باید گفت، گروه های جهادی که متشکل از جوانان ایران زمین هستند و فارغ از هر حزب و منفعت شخصی فعالیت می کنند، برای کمک به آماده سازی مدارس مناطق سیل زده اعلام آمادگی کرده اند.

 

«سجاد صدیقی»  یکی از دانشجو معلم ها است که در رشته توئیتی در واکنش به آمار های تخریبی مدارس سیل زده گفته است «میتوانیم  به نمایندگی از برو بچه های جهادی دانشجو معلم، انشاالله قول بازسازی تعدادی از آن ها را بدهیم»

 

وزیر آموزش و پرورش هم به توئیت این دانشجو معلم واکنش نشان داده است و در رشته توئیتی نگاشت« زیر ساخت های کار بچه های جهادی را سازمان نوسازی آماده می کند، من هم فردا پیگیری می کنم برای کمک به گروه های جهادی فرهنگیان».

 

امید است تا مسئولان با کمک های مردمی بتوانند، مدارس را بیش از گذشته مستحکم بسازند تا محل تحصیل دانش آموز پناهگاه امنی در برابر حوادث نیز باشد.

پایان پیام/260

منبع: شبستان

کلیدواژه: خسارت سیل سیل سیل لرستان خوزستان بارندگی و سیلاب سیل زدگان هلال احمر مناطق سیل زده طغیان کارون روز طبیعت مدارس سیل زده سیل وزارت آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۲۴۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است

ایسنا/مازندران استاد دانشگاه فرهنگیان گفت: همزمانی کنکور فرهنگیان با نوبت اول کنکور نقطه قوت است.

اسفندیار نظری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به برگزاری مرحله اول کنکور انسانی که روز پنج شنبه ۶ اریبهشت برگزار شد و کنکور تجربی که فردا جمعه ۷ اردیبهشت انجام می‌شود، اظهار کرد: داوطلبان آزمون دانشگاه فرهنگیان را همزمان با کنکور سراسری پاسخ می‌دهند و ۳ دفترچه دریافت می‌کنند اما آزمون فرهنگیان یک مرحله‌ای و فقط در اردیبهشت برگزار می‌شود. 

این استاد دانشگاه گفت: دانش آموزان برای قبولی در کنکور اختصاصی دانشگاه فرهنگیان باید مجموعه ای از عوامل و امتیازات را دریافت کنند تا داوطلب به عنوان قبول نهایی معرفی شود و در این راستا تاثیر آزمون سراسری، ۱۵ درصد، آزمون اختصاصی تربیت معلم ۱۰ درصد، سوابق تحصیلی ۵۰ درصد و ارزیابی شایسته معلمی ۲۵ درصد است.

نظری در پاسخ به این سوال که همزمانی کنکور فرهنگیان با نوبت اول کنکور نقطه قوت است یا ضعف اظهار کرد: چون جذب در دانشگاه فرهنگیان ازمون تخصصی، عمومی و گزینش دارد کارخوبی است که تکلیف دانش اموز مشخص شود و تا خردادماه نتیجه به دانش اموز اعلام شده تا در تیر ماه تعیین تکلیف شوند.

وی افزود: دو مرحله‌ای بودن کنکور فرصت خوبی است و پس از اعلام نمرات خام و درصدها فرصت دوباره‌ای برای داوطلبان ایجاد می‌شود.

مدرس دوره‌های ضمن خدمت نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان، با اشاره به اینکه تراز نمرات در قبولی تاثیر مهمی دارد، ادامه داد: تراز برای انتخاب رشته نباید زیر ۶ هزار باشد؛ تراز بر اساس نمرات معدل و سوالات کنکور است که پس از آن تراز نهایی برای قبولی اعلام می‌شود.

نظری در پاسخ به این سوال که دلیل سخت بودن ازمون شبه نهایی چه بود، گفت: دانش آموزی که در سوالات مفهومی دچار مشکل است در تست زدن هم با مشکل مواجه می‌شود، پس لازم است معلمان مهارت پاسخ دادن به سوالات تشریحی را به دانش آموزان بیاموزند.

وی به دانش‌آموزان توصیه کرد، فرصت طلایی امتحان نهایی را از دست ندهند و معلمان باید سبک تدریس را تغییر داده و دانش‌اموزان به جای کتاب تست، کتاب کار بخوانند.

مدرس دوره‌های ضمن خدمت نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان، ادامه داد: کنکوری‌ها انتخاب رشته را بر اساس میزان استعداد، علاقه، توانایی و آینده شغلی انجام دهند.

نظری در پاسخ به این سوال، آیا علت عدم حضور دانش آموزان پایه دوازدهم در مدارس کاهش کیفیت آموزشی است؟ اظهار کرد: بزرگترین عامل افت تحصیلی حضور نیافتن دانش آموز در کلاس‌های درس است. در این راستا مدیران مدارس می‌توانند این مهم را مدیریت کنند به طور مثال، کلاس‌های ورودی پایه دوازدهم از ۱۵ اردیبهشت انجام شود، همچنین مدیران برای تابستان دانش‌اموزان نیز می‌توانند برنامه داشته و درس‌های سال‌های گذشته را تکمیل کنند نه اینکه تدریس سال دوازدهم تحصیلی را در تابستان آغاز کنند که این آسیب زننده است.

ضعف مدیران مدارس در برنامه ریزی

وی با تاکید بر اهمیت حضور دانش اموزان در کلاس درس افزود: غیبت دانش اموزان در پایه دوازدهم بیشتر در مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی به چشم می‌خورد؛ دانش آموزان پایه دوازدهم مدارس دولتی و شاهد بیشتر در کلاس‌ها شرکت می‌کنند و این تبعیض است.

این استاد دانشگاه گفت: وقتی برنامه‌ای اصولی برای دانش‌آموز وجود ندارد دانش آموز کلاس را ترک‌ می‌کند و این ضعف مدیران مدارس در برنامه ریزی است. همچنین معلمان می‌توانند به علت عدم حضور دانش اموز در مدرسه طبق مقررات عمل کرده و درس مورد نظر را حذف کنند و دانش آموزان باید این مسئله را جدی بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تجلیل از مقام معلم؛ در آستانه گرامیداشت هفته معلم
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • رزمایش جهادی بسیجیان مخابرات گلستان بمنظور بازسازی شبکه مخابراتی گنبد کاووس
  • فیلم/ تلاش برای بازسازی جاده‌های آسیب‌دیده از سیل
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی
  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش